Αθλητικά

Κατταβιά: Γιάννης Πελεκάνος ο δεύτερος

Ζωηρεύει μέρα με τη μέρα η καθημερινότητα στην Κατταβιά, η οποία μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χρήστο Χωρίτη, ανακοίνωσε τη δεύτερη ανανέωση συνεργασίας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Μετά τον αρχηγό Άρη Κούτσι, τις υπηρεσίες του στους «κιτρινόμαυρους» της νότιας Ρόδου θα συνεχίσει να προσφέρει ο επιθετικός Γιάννης Πελεκάνος, ο οποίος έχασε ένα μεγάλο μέρος της φετινής σεζόν λόγω τραυματισμού και θέλει να επανέλθει δριμύτερος. Η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Το Δ.Σ. Α.Ε. Κατταβιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον νεαρό επιθετικό Γιάννη Πελεκάνο για 3η συνεχόμενη χρονιά. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία».
Η Κατταβιά «χτίζει» το ρόστερ της χωρίς να περιμένει να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου, προσπαθώντας να δημιουργήσει μία ομάδα που σταθεί ανταγωνιστικά στην Α’ κατηγορία σε περίπτωση που την ευνοήσουν οι εξελίξεις στη Γ’ Εθνική κατηγορία (παραμονή ΑΕΡΑ) και στα μπαράζ ανόδου του Φοίβου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου