Αθλητικά

Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας: «Βέλη» κατά της ΤΕ ΕΟΠ Δωδεκανήσου

Με αφορμή την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Δωδεκανήσου Ποδηλασίας Δρόμου μικρών κατηγοριών, ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίαςε εξέδωσε ανακοίνωση, στρέφονται… τα βέλη του κατά της ΤΕ ΕΟΠ Δωδεκανήσου.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Πραγματοποιήθηκε στην κλασσική πια διαδρομή το Τοπικό Πρωτάθλημα Δωδεκανήσου μικρών κατηγοριών, ένα πρωτάθλημα που δείχνει ότι η Τοπική Επιτροπή λειτουργεί κατά που βολεύει μερικούς και μόνο αφού ενώ σε όλη την Ελλάδα τα Τοπικά Πρωταθλήματα της κατηγορίας Παίδων έγιναν το προηγούμενο σαββατοκύριακο, σε εμάς έγιναν την επόμενη εβδομάδα μετά το Πάσχα.
Σε δεύτερο χρόνο για φέτος και αφού τελειώσαμε, να σχολιάσουμε ότι ενώ είναι χρηματοδοτούμενα από την ΕΟΠ ως διοργάνωση βρεθήκαμε φέτος να πληρώνουμε παράβολα, ναι στα Τοπικά.
Παρά το γεγονός ότι πληρώναμε παράβολα μια ηλεκτρονική χρονομέτρηση δεν είχαμε και στο τελευταίο μάλιστα ούτε γυρολόγιο. Ενώ και οι λίστες εκκίνησης του ατομικού χρονομέτρου δόθηκαν 2 ώρες πριν την πρώτη εκκίνηση.
Ερωτήματα επίσης έχουμε ως προς το διορισμό της αγωνοδίκου γιατί στην Κω για να είμαστε αντικειμενικοί, χρεωνόμαστε και φέρνουμε από την Αθήνα τα περισσότερα σωματεία πλην μερικών.
Κλειστή μεν η διαδρομή λοιπών αλλά η ίδια απαρχαιωμένη, ενώ τον Ιανουάριο ζητήσαμε να διοργανώσουμε τα Τοπικά Πρωταθλήματα και στην Κω.
Αλλά… δεν ανήκουμε στους αρεστούς.
Αγωνίστηκα το Σάββατο στα Μίνι Μεγάλα, 3ος ο Σκαλερης Νίκος. Στους Παμπαίδες ο Καραμέτσης ήρθε λένε 4ος , ο Μπούσδρας 5ος και ο Κυριακού 6ος με μια στροφή παραπάνω αφού δεν υπήρχε γυρολόγιο.
Στις Παγκορασίδες η Σαμάρα ήρθε 2η και η Αλευράκη 3η .
Στον αγώνα της Κυριακής ο Σκαλέρης έχασε το μετάλλιο στο σπριντ αφού οι τέσσερις πρώτοι τερμάτισαν σπριντάροντας. Στους Παμπαίδες ο Κυριακού με μηχανική βλάβη στην τελευταία στροφή τερμάτισε 4ος , ο Καραμέτσης 5ος και ο Βισσαρίτης 7ος , στη 10η θέση τερμάτισε ο Τασίκας Παναγιώτης. Στις Παγκορασιδες η Σαμάρα κατάφερε να τερμάτισε 3η και η Αλευράκη 5η .
Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών μας από το νησί της Ρόδου που ήταν εκεί και στήριξαν τα παιδιά παρά το γεγονός ότι σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες δεν έτρεχαν τα παιδιά τους. Και όλους τους χορηγούς στο ταξίδια μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου