Αθλητικά

Super League 2: Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2.
Η διοργανώτρια αρχή επικύρωσε τις βαθμολογίων των δύο ομίλων του πρωταθλήματος, ενώ αποφάσισε τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης για την Τρίτη 9 Ιουνίου.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η S.L.2 προς ενημέρωση, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:
-Εγκρίθηκαν τα πρακτικά του τελευταίου Δ.Σ.
-Επικυρώθηκαν οι βαθμολογικοί πίνακες Play Off / Play Out Α’ και Β’ ομίλου, όπως αυτοί αναφέρονται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας. Στην Super League 1 προβιβάστηκαν η ΠΑΕ Λεβαδειακός και η ΠΑΕ Καλλιθέα. Υποβιβάζονται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία η ΠΑΕ Κοζάνη, η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, η ΠΑΕ Αιολικός, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Β’, η ΠΑΕ Γιούχτας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β’.
-Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Κ19, όπως αυτή αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Πρωταθλήτρια της Κ19 αναδείχθηκε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.
-Αποφασίστηκε η διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης για έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού, την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024. Θα ακολουθήσει διοικητικό συμβούλιο με θέμα, μεταξύ άλλων, την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025».
Αφού επικυρώθηκαν και τυπικά οι βαθμολογίες του πρωταθλήματος, ο τελικός πίνακας του 2ου ομίλου (Νότιου) στον οποίο συμμετείχε οι Διαγόρα είναι ο εξής:
1.Καλλιθέα 41
2.Χανιά 35
3.Ιωνικός 29
4.Ηλιούπολη 29
5.Καλαμάτα 20
6.Αιγάλεω 30
7.Παναχαϊκή 30
8.Διαγόρας 26
9.Ολυμπιακός Β’ 23
10.Γιούχτας 21
11.Παναθηναϊκός Β’΄ 20
12.Τηλυκράτης 18
Οι δύο προτάσεις που… έπεσαν στο τραπέζι
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αθλητικής ιστοσελίδαςmikriliga.gr, στο περιθώριο της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, «έπεσαν στο τραπέζι» δύο προτάσεις οι οποίες και συζητήθηκαν.
Οι προτάσεις ήταν:
α) Όποια ομάδα δεν έχει δικό της γήπεδο ή έστω αυτό που δηλώνει ως έδρα δεν πληροί τις προδιαγραφές του πρωταθλήματος, τότε αυτόματα θα τιμωρείται.
β) Να προπληρώνεται το εξοδολόγιο των διαιτητών και εάν δεν συμβαίνει αυτό να μην γίνονται ορισμοί.
Οι συγκεκριμένες προτάσεις αναμένεται να κατατεθούν στην ΕΠΟ για έγκριση ενόψει της νέας σεζόν.
Σε ό,τι αφορά τους ομίλους και το κατά πόσο το πρωτάθλημα θα γίνει σε ένα γκρουπ ή δύο, όλα θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου