Τοπικές Ειδήσεις

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Την 06-06-2024 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Την 06-06-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 53χρονος αλλοδαπός ο οποίος ανάρτησε αγγελία, σε πίνακα ανακοινώσεων έξω από σχολική μονάδα, με την οποία αναζητούσε μαθήτριες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για συντροφιά σε περιπάτους, έναντι αμοιβής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κάρπαθο Την 06-06-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κάρπαθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, 50χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Την 06-06-2024 το απόγευμα συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 27 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Αυστρία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Την 06-06-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 21χρονος ημεδαπός γιατί δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Την 06-06-2024 το βράδυ συνελήφθη στην Κάρπαθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία προέβη σε ασελγείς ενέργειες σε βάρος 41χρονης.

Την 06-06-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 40χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την 06-06-2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 33 ετών, γιατί λειτουργούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο καταλάμβανε παράνομα τμήματα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου