Αθλητικά

Γ’ Εθνική: Κατατέθηκε η προσφυγή για τα μπαράζ

Πράξη έκαναν την απειλή τους οι τέσσερις εμπλεκόμενες ομάδες για κατάθεση προσφυγής κατά της απόφασης της ΕΠΟ, σχετικά με τον ορισμό των αγώνων μπαράζ για την παραμονή στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Οι διοικήσεις της ΑΕΡΑ, της Προοδευτικής, της Νίκης Ευκαρπίας και του Αστέρα Πετριτή προχώρησαν στην κίνηση δια του νομικού εκπροσώπου τους Αργύρη Λίβα, στην προσπάθειά τους να ματαιώσουν τα ορισμένα για τις 16 Ιουνίου παιχνίδια που θα κρίνουν τους φετινούς κόπους τους.
Ως βασικά επιχειρήματά τους, οι ομάδες επικαλούνται αφ’ εντός τη διατήρηση του αριθμού των προβλεπόμενων από την προκήρυξη αριθμού ομάδων μετά τον υποβιβασμό λιγότερων από τη Super League 2, λόγω της αποβολής των Ο.Φ. Ιεράπετρας και Αλμωπού Αριδαίας και την επιστροφή τους στα τοπικά πρωταθλήματα, αφ’ ενός δε το μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, το οποίο συμπίπτει πλέον με την εν εξελίξει τουριστική περίοδο που δεσμεύει ουκ ολίγους εργαζόμενους ποδοσφαιριστές.
Την τελική απόφαση θα λάβει το Διαιτητικό Δικαστήριο, το οποίο λογικά θα συνεδριάσει άμεσα, καθώς κάθε επίσημη ποδοσφαιρική δραστηριότητα παύει στο τέλος του μήνα, οπότε και εκπνέει η αγωνιστική περίοδος 2024-2025.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου