Αθλητικά

Κλεάνθης: Σιγουριά στα μετόπισθεν με Γαμπιεράκη

Την υπόθεση του έμπειρου αμυντικού, την απόκτηση του οποίου είχε θέσει στην κορυφή των μετεγγραφικών προτεραιοτήτων του, τελείωσε ο Κλεάνθης.
Οι Παραδεισιώτες έκαναν δικό τους τον 28χρονο πρώην αθλητή της Κατταβιάς Άγγελο Γαμπιεράκη, κατόπιν εισήγησης του νέου προπονητή τους Σάσα Γιόνοβιτς, επισημοποιώντας την πρώτη προσθήκη του καλοκαιριού μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η οικογένεια του ΑΕΣ Κλεάνθης Παραδεισίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού Άγγελου Γαμπιεράκη που τη περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Α.Ε. Κατταβιάς. Ο Άγγελος αποτελούσε διακαή πόθο του προπονητή μας και η Διοίκηση με συνοπτικές διαδικασίες ήρθε σε συμφωνία μαζί του. Ευχόμαστε στον Άγγελο υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρόνια και να αποτελέσει τον αμυντικό ηγέτη που χρειαζόμαστε!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου