Τοπικές Ειδήσεις

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Την 07-06-2024 από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού ο οποίος το χρονικό διάστημα από 07-05-2024 έως 07-6-2024 αφαίρεσε από οικόπεδο οικοδομικά υλικά και ανταλλακτικά οχημάτων, καθώς και χρηματικό ποσό μέσα από κοντέινερ.

Την 07-06-2024 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 74χρονος ημεδαπός ο οποίος προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος παραβίασε τη σφράγισή που έθεσε νωρίτερα την ίδια ημέρα η Κτηματική Υπηρεσία Δωδεκανήσων Α΄ δυνάμει για αυθαίρετη και παράνομη κατάληψη τμήματος κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού και κοινόχρηστου θαλάσσιου χώρου, τοποθετώντας ομπρέλες και ξαπλώστρες προς εξυπηρέτηση πελατών.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Ρόδο Την 07-06-2024 το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Γερμανία.

Την 07-06-2024 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 29χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου