Αθλητικά

Γνωστές οι έξι ομάδες των μπαράζ γυναικών!

Ο Ίκαρος Ικαρίας στέφθηκε πρωταθλητής στην Τ.Ε. Σάμου, κερδίζοντας συνολικά με 4-0 τον Αθλέων Σάμου, ο οποίος δεν κατέβηκε καν στο τελευταίο παιχνίδι. Οι τελικοί του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών, που διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Σάμου ΕΟΚ, ολοκληρώθηκαν με την κυριαρχία του ΠΑΣ Ίκαρος. Η ομάδα ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια με 4-0 νίκες, εξασφαλίζοντας την τελευταία νίκη της στα χαρτιά με σκορ 20-0, λόγω της αδυναμίας της ΑΕΣΣ Αθλέων να παρεβρεθεί στον τέταρτο τελικό, όπως δήλωσε στη διοργανώτρια αρχή. Σύμφωνα με τον κανονισμό, η νίκη κατακυρώθηκε στον ΠΑΣ Ίκαρο, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή της ομάδας κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Έτσι, συμπληρώθηκε η εξάδα των αγώνων μπαράζ (19-23 Ιουνίου), με τη συμμετοχή πάντως του νεανικού Ικάρου Ικαρίας να είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Γ.Σ. Διαγόρας μαζί με τον Ανδρογέα Ηρακλείου προβάλλουν ως τα φαβορί για την πρώτη θέση στα μπαράζ ανόδου. Να θυμίσουμε ότι ο Ανδρογέας πήρε τη θέση του πρωταθλητή Ηροδότου, που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, αφού πέρσι κέρδισε την άνοδο στην Α2 Γυναικών, αλλά παραιτήθηκε. Οι υπόλοιπες ομάδες φαντάζουν πιο αδύναμες και είναι εξαιρετικά αβέβαιο ποιες θα πάρουν μέρος στους αγώνες, που θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο των Μελισσίων.
ΤΕΤΑΡΤΗ(19/06):
Ίκαρος Ικαρίας- Μαρπησσαϊκός
Γ.Σ. Διαγόρας- Αίολος Μυτιλήνης
Ανδρογέας Ηρακλείου- Φ.Ο. Βροντάδου Χίου
ΠΕΜΠΤΗ(20/06):
Φ.Ο. Βροντάδου Xίου- Γ.Σ. Διαγόρας
Αίολος Μυτιλήνης- Ίκαρος Ικαρίας
Μαρπησσαϊκός- Ανδρογέας Ηρακλείου
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(21/06):
Ίκαρος Ικαρίας- Φ.Ο. Βροντάδου Χίου
Γ.Σ. Διαγόρας- Ανδρογέας Ηρακλείου
Μαρπησσαϊκός- Αίολος Μυτιλήνης
ΣΑΒΒΑΤΟ(22/06):
Γ.Σ. Διαγόρας- Μαρπησσαϊκός
Ανδρογέας Ηρακλείου- Ίκαρος Ικαρίας
Φ.Ο. Βροντάδου Χίου- Αίολος Μυτιλήνης
ΚΥΡΙΑΚΗ(23/06):
Ίκαρος Ικαρίας- Γ.Σ. Διαγόρας
Αίολος Μυτιλήνης- Ανδρογέας Ηρακλείου
Μαρπησσαϊκός- Φ.Ο. Βροντάδου Χίου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου