Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών: Με τον Πλύγκο γυμναστή

Τον Μιχάλη Πλύγκο, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλυθιών, ενέταξε η διοίκηση του συλλόγου στο προπονητικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας.
Ο έμπειρος γυμναστής συνυπήρξε με τον προπονητή Πέτρο Ρουτζιέρη στον Ιάλυσο και η αρμονική συνεργασία τους αποτελεί… εγγύηση επιτυχίας. Η ανακοίνωση του σωματείου:
«Στο προπονητικό τιμ του Απόλλωνα Καλυθιών για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 εντάσσεται ο Μιχάλης Πλύγκος που ως άμεσος συνεργάτης του Πέτρου Ρουτζιέρη θα έχει την ευθύνη για την εκγύμνση των ποδοσφαιριστών.
Ο απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ συμφώνησε με τη διοίκηση και ήδη προετοιμάζει το πρόγραμμα της επίπονης προετοιμασίας.
Έχει εργαστεί για 8 χρόνια στις Ακαδημίες ΑΕΡΑ, ενώ ήταν γυμναστής στον Ιάλυσο με προπονητή τον Πέτρο Ρουτζιέρη τη χρονιά που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α΄Δωδεκανήσου και την άνοδο.
Παρέμεινε γυμναστής του Ιάλυσου και στο πρωτάθλημα Γ’ εθνικής πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα και την κατάκτηση του κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Τον καλωσορίζουμε στον Απόλλωνα Καλυθιών και είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία θα είναι αποδοτική και αποτελεσματική».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου