Αθλητικά

“Παρών” ο Κολοσσός στο… Champions League!

Είναι αλήθεια, είναι γεγονός και επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα τη νέα αγωνιστική περίοδο! Ο Κολοσσός δήλωσε συμμετοχή στο νέο Basketball Champions League και στις 26 Ιουνίου θα μάθει τους αντιπάλους του, αφού τότε έχει προγραμματιστεί να γίνει η κλήρωση των αγώνων. Οι «θαλασσί» θα παίξουν για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και τον Σεπτέμβριο θα φορέσουν το καλό τους… «κουστούμι» για να βγουν και εκτός ελληνικών συνόρων. Ο Κολοσσός θα είναι ΠΑΡΩΝ στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια παρουσίας στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ. Η ελληνική ομάδα θα πάρει μέρος στα προκριματικά της διοργάνωσης. Οι 24 ομάδες θα αγωνιστούν σε τρία προκριματικά τουρνουά και θα είναι χωρισμένες σε έξι γκρουπ για τους σκοπούς της κλήρωσης, με βάση τις κατατάξεις συλλόγων και χωρών στο BCL.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Σε έλεγχο από υπεύθυνο του B.C.L. πέρασε το κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας. Σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Καλλιθέας βρέθηκε υπεύθυνος της διοργάνωσης, ο οποίος έγραψε όσα ακριβώς χρειάζονται να γίνουν στο γήπεδο, προκειμένου ο Κολοσσός να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League. Ο υπεύθυνος του B.C.L. βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με τους «θαλασσί» και όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό, ο Κολοσσός θα παίξει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου