Αθλητικά

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Την Παρασκευή η απόφαση της προσφυγής για τα μπαράζ

Κορυφώνεται η αγωνία για τη διεξαγωγή ή όχι των αγώνων μπαράζ παραμονής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Η προσφυγή που κατέθεσαν οι ομάδες που τερμάτισαν στην 11η θέση των τεσσάρων ομίλων για την ακύρωση των μπαράζ παραμονής, εκδικάστηκε την Τρίτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου.
Νίκη Ευκαρπίας, Αστέρας Πετριτή, ΑΕΡ Αφάντου και Προοδευτική δεν θέλουν να διεξαχθούν τα μπαράζ καθώς Ο.Φ. Ιεράπετρας και Αλμωπός Αριδαίας που δεν δήλωσαν συμμετοχή στη Super League 2, υποβιβάζονται δύο κατηγορίες και έτσι υπάρχουν δύο κενές θέσεις στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Σε περίπτωση που η απόφαση είναι αρνητική για τις ομάδες, θα κληθούν την Κυριακή 16 Ιουνίου να παίξουν Νίκη Ευκαρπίας-Αστέρας Πετριτή στην Καστοριά και ΑΕΡ Αφάντου-Προοδευτική στο γήπεδο του Π.Ο. Ατσαλένιου στην Κρήτη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου