Τοπικές Ειδήσεις

Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

Με επιτυχία και την παρουσία της μεγάλης πλειοψηφίας των Συλλόγων- Μελών της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, αλλά και άλλων μέσω ζωντανής σύνδεσης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 η γενική μας συνέλευση, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, ενός σημαντικού φορέα παιδείας και πολιτισμού, με τον οποίο συνεργαζόμαστε.

Παρόντες, εκτός των Μελών της Ομοσπονδίας, ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Χρήστος Μιχαλάκης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γιώργος Τόππος, οι οποίοι συνομίλησαν με τους παρευρισκόμενους για τη συνεργασία και τις μελλοντικές κοινές μας δράσεις, καθώς και για θέματα χρηματοδότησης, η Διευθύντρια Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου κ. Νανσυ Τριποσκούφη, η οποία ενημέρωσε για τις νέες διαδικασίες και τις αλλαγές. Ακόμα, ο λογιστής κ. Βασίλης Θέμελης και η δικηγόρος κ. Αικατερίνη Κώστα, οι οποίοι ενημέρωσαν για σημαντικά οικονομικά και νομικά θεματα, που πρέπει να γνωρίζουν οι Σύλλογοι και τα Διοικητικά τους Συμβούλια.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ευχαριστεί θερμά όλες και όλους και με την επικύρωση της Γενικής Συνέλευσης, προκηρύσσει εκλογές την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, στα γραφεία της Ομοσπονδίας από τις 16:00 έως τις 20:00. Εmail επικοινωνίας: opsrodou@gmail.com. Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου