Τοπικές Ειδήσεις

Διακρίσεις του 4ου ΓΕ.Λ. στην Οικονομική Ολυμπιάδα

Για ακόμα μία χρόνια το σχολείο μας συμμετείχε με επιτυχία στην Οικονομική Ολυμπιάδα. Η Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένας διεθνής διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες λυκείου της Ελλάδας και του εξωτερικού και φιλοδοξεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών και των μαθητριών στο πεδίο των οικονομικών.

 

Υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στο σχολείο μας ήταν οι οικονομολόγοι Θώμογλου Κωνσταντίνος και Φιλιππάκη Λίνα. Στον σχολικό γύρο της Οικονομικής Ολυμπιάδας συμμετείχαν 3.672 παιδιά από 206 σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Το σχολείο μας διακρίθηκε για τρίτη συνεχόμενης χρόνια ως το σχολείο με τη μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ οι μαθητές του σχολείου μας Τζάνος Ντεμιρτζής από τη Γ΄ Τάξη και Νικήτας Ντοροσένκο από την Α΄ Τάξη διακρίθηκαν και θα λάβουν μέρος στην τελική φάση της 4ης Οικονομικής Ολυμπιάδας, από την οποία θα αναδειχθεί η εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διεθνή διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 15 Ιουνίου.

 

Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος και ιδιαιτέρως στους μαθητές μας Τζάνο Ντεμιρτζή και Νικήτα Ντοροσένκο που ξεχώρισαν. Τους ευχόμαστε επιτυχία στην τελική φάση του διαγωνισμού

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου