Αθλητικά

“Ο Ανταγόρας Κω θα είναι εδώ”!

Ο προπονητής του Ανταγόρα Στράτος Μπίλλης έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν. Αναλυτικά, όσα ανέφερε: “Άλλη μία χρονιά έφτασε στο τέλος της με το πρόσημο εν τέλει να είναι θετικό για όλα τα τμήματα και τις ομάδες μας. Μέσα από μία επίπονη χρονιά και πάρα πολλά παιχνίδια οι αθλητές της ομάδας κατάφεραν να πάρουν αρκετά πράγματα από τα παιχνίδια. Φέτος για πρώτη φορά η ομάδα των γυναικών κατάφερε να μπει στα play off ανόδου για την Α2 εθνική που συνιστά επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν από 3 χρόνια ιδρύθηκε το τμήμα. Ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε αυτή την επιτυχία είναι το γεγονός ότι πολλά παιδιά προέρχονται μέσα από την ακαδημία της ομάδας και με την προσθήκη 5-6 γυναικών να φέρουν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Στα τμήματα των κορασίδων και παγκορασίδων για πρώτη φορά η ομάδα μας κατέβηκε στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κατάφεραν σε αρκετά παιχνίδια να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Στο τμήμα των ανδρών τα αποτελέσματα ήταν μέτρια παρόλα αυτά μας γεμίζει αισιοδοξία το γεγονός ότι για πρώτη φορά η ομάδα κατέβασε ομάδα παμπαίδων στο αγωνιστικό πρωτάθλημα και οι εντυπώσεις είναι άκρως θετικές. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μελλοντικά θα μπορέσουν τόσο τα κορίτσια όσο και τα αγόρια που προέρχονται μέσα από τις ακαδημίες ότι θα μπορούν άμεσα να στελεχώνουν τα γυναικεία και ανδρικά τμήματα, άλλωστε αυτός είναι και ο απώτερος σκοπός των ακαδημιών.
Όλη αυτή η προσπάθεια που έγινε φέτος από όλους προπονητές και αθλητές δεν θα μπορούσε να στεφθεί με επιτυχία χωρίς συνδρομή ορισμένων ανθρώπων οι οποίοι βοήθησαν και φέτος τα τμήματα με την ηθική αλλά και την υλική υποστήριξή τους. Άνθρωποι όπως ο Γιώργος ο Πασανικολάκης που γνωρίζουμε πόσο αγαπάει αυτή την ομάδα που ποτέ δεν έχει σκεφτεί όποτε κι αν του ζητηθεί να μην βοηθήσει αυτή την ομάδα. Το Γιώργο Φωλιά και το κατάστημα Bam-Bam όπου δήλωσε παρών δίπλα στη γυναικεία ομάδα μας. Άλλος ένας άνθρωπος που για συνεχόμενες χρονιές μας βοηθάει ο Χρήστος ο Παπαδιάς και το καφέ Marina. Ένας από αυτούς που έδειξε έμπρακτα τη βοήθεια του Ιάκωβος Χατζηδαυίδ και Scoops. Όμως ήρθαν και νέοι άνθρωποι να βοηθήσουν τη φετινή χρονιά. Άνθρωποι όπως ο Γιάννης Ασλάνης και το κατάστημα Loft ο οποίος επωμίστηκε όλα τα έξοδα στο τμήμα των παμπαίδων ο κύριος Κανακάκης- λογιστικά που βοήθησε στο τμήμα γυναικών, ο κ. Σουρασής-ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων έδωσε την πολύτιμη του βοήθεια στα τμήματα υποδομών και παγκορασίδων β, ο κ. Θεοδωρέλος και ο κ. Τρίκκας (Τρίκκας energy) στο τμήμα γυναικών και των παγκορασίδων α και ο ο κύριος Μπάρκας (μονάδα ανακύκλωσης) στο τμήμα των ανδρών. Σας ευχαριστούμε όλους που βοηθήσατε σε αυτό το εγχείρημα και σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Μα πάνω από όλα ευχαριστήσουμε τους ίδιους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε μας.
Να ευχαριστήσω επίσης τον άμεσο συνεργάτη μου το Γιώργο Σιαντίδη για την πολύτιμη του βοήθεια σε όλα τα τμήματα καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Τέλος θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου όπου βοηθούν γραφειοκρατικά-για όσους γνωρίζουν είναι αρκετά μεγάλο το βάρος- σε ότι χρειαστούμε το Χρήστο Σπύρου και τον πρόεδρο της ομάδας τον Μάριο Πλούμπη. Ο Ανταγόρας ήταν, είναι, και θα είναι εδώ”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου