Αθλητικά

Ηρακλής Λάρδου : Έκπληξη με Μανώλη Χατζηφούντα!

Σε μία από τις πλέον ηχηρές μετεγγραφές του φετινού καλοκαιριού προχώρησε ο Ηρακλής Λάρδου, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Μανώλη Χατζηφούντα!
Ο πολύπειρος επιθετικός, ο οποίος αποχώρησε από τη δυναμικό της Δόξας Καρδάμαινας, αποφάσισε να μετακομίσει ξανά στη Ρόδο για λογαριασμό της ομάδας του Ανδρέα Σταύρου, ο οποίος έπαιξε αποφασιστικό Ρόδο στην πραγματοποίηση της σπουδαίας μετεγγραφής.
Με την απόκτηση του Χατζηφούντα οι «κυανόλευκοι» της Λάρδου «ακονίζουν» περαιτέρω την ήδη ιδιαίτερα ικανή γραμμή κρούσης τους, ενώ κινούνται για την απόκτηση κι άλλων ποδοσφαιριστών που θα τους αναβαθμίσουν ποιοτικά. Η ανακοίνωση της διοίκησης:
«Ο Ηρακλής Λάρδου 1977 βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Μανώλη Χατζηφούντα , ο οποίος αγωνιζόταν στην Δόξα Καρδάμαινας .
Γνωστή η αξία του επιθετικού ποδοσφαιριστού σε όλο το Δωδεκανησιακό κοινό ποδοσφαίρου. Αγωνίστικε στον Ιωνικό , Διαγόρα , Ιαλυσό , Άρη Αρχαγγέλου, Α. Ε. Κω ,και σε άλλες ομάδες.
Μανώλη σου ευχόμαστε Υγειά και κάθε επιτυχία που επιθυμείς.
Καλώς όρισες στην οικογένεια του Ηρακλή μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου