Αθλητικά

ΣΚΟΕ: Αγώνες σε Ρόδο και Πάτμο

Η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας ανακοίνωσε τους αγώνες πρακτικής σκοποβολής (IPSC) και σταθερού στόχου που θα διεξαχθούν μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα σε όλη την χώρα μας.
Μεταξύ αυτών και τις διοργανώσεις που θα γίνουν σε Ρόδο και Πάτμο, με τη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Σταθερός στόχος
-Αγώνες Γ’ Κατηγορίας στις 15, 16 και 19 Ιουνίου 2024, πιστόλι κεντρικής πυροδότησης, σπορ, τυφέκιο ΜΔ 200μ., Benchrest, 0,22 πρηνηδόν και στάνταρντ του Σ.Σ. Ρόδου στο σκοπευτήριο Καλυθιών Ρόδου με ώρα έναρξης 16:00, 9:00 και 16:00 αντίστοιχα.
Σκοποβολής IPSC
-Αγώνας Πρακτικής Σκοποβολής (τυφέκιο pcc) στις 15 Ιουνίου 2024 του Σ.Σ. Ρόδου στο σκοπευτήριο Καλυθιών Ρόδου με ώρα έναρξης 16:30.
-Αγώνας Πρακτικής Σκοποβολής στις 16 Ιουνίου 2024 του Σ.Ο. Πάτμου στο σκοπευτήριο στη θέση Γερανός Πάτμου με ώρα έναρξης 17:00».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου