Αθλητικά

Έρχεται ο Τζαμάρ!

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να φτάσει στη Ρόδο ο Καρίμ Τζαμάρ, που αποτελεί το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της Κ.Α.Ε. Κολοσσός. Ο Αμερικανός σμολ-φόργουορντ, που αποφοίτησε από το Κολέγιο Montana έρχεται σήμερα στο νησί, αλλά δύσκολα θα προλάβει την προπόνηση στο «Βενετόκλειο». Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα τεθεί από αύριο στη διάθεσή του Μιχάλη Κουταλιανού για το παιχνίδι του κυπέλλου με την Α.Ε.Κ., στις 24 Σεπτεμβρίου. Από κει και πέρα, οι Ροδίτες συνεχίζουν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους, με στόχο να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα της Α1, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου. Οι «θαλασσί» αν και ξεκίνησαν αρκετά καθυστερημένα την προετοιμασία τους, εντούτοις προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε καθημερινή βάση στο «Βενετόκλειο». Μάλιστα, οι ξένοι αθλητές δείχνουν να προσαρμόζονται στο νέο τους περιβάλλον και ο Κολοσσός συνεχίζει τη σκληρή δουλειά στο γήπεδο με απώτερο στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, για να παραμείνει στην Α1 Κατηγορία.
Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Μέσα στην εβδομάδα πιθανότατα πρόκειται να γίνει ο αγιασμός στον Κολοσσό… Με τις ευχές της εκκλησίας, οι «θαλασσί» θα πορευθούν και τη φετινή σεζόν και σήμερα πιθανότατα θα αποφασιστεί η ημέρα και η ώρα της σεμνής τελετής στο «Βενετόκλειο», στην οποία θα δώσουν το «παρών» και τα μέλη της διοίκησης του Κολοσσού.
ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ
Η διοίκηση της Κ.Α.Ε. Κολοσσός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και τη βαθύτατη θλίψη της στον πρώην αθλητή και πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου Παντελή Γεωργάκη, για την απώλεια του πατέρα του, Εμμανουήλ. Στον ίδιο και τους οικείους του ευχόμαστε να έχουν δύναμη και κουράγιο τις δύσκολες αυτές ώρες με το λιγότερο δυνατό πόνο. Ολόκληρη η ΚΑΕ είναι στο πλευρό του…

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου