Πλούσιο το θέαμα…

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της, η ομάδα των “Island Games”, φιλοξενήθηκε χθες σε φιλική αναμέτρηση από την Α.Ε.Ρ. Αφάντου. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, αναδείχθηκαν νικητές μέσα από έναν “χορό” τερμάτων, με σκορ 7-4. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Αξιώτης και Μοσχής αγωνίστηκαν για λογαριασμό και των δύο ομάδων, ενώ οι Παπαστάμος, Παφιάκης, Μαθιός, Χειμωνέττος και Μαυρομούστακος, δεν κατάφεραν να δώσουν το “παρών”. Οι τρεις πρώτοι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο γκολκίπερ της ομάδας Νέων του Διαγόρα λόγω της επικείμενης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ο Μαυρομούστακος λόγω τραυματισμού. Πρωταγωνιστές του χθεσινού φιλικού, Α. Γεωργαλλής (4 γκολ), Αγγελόπουλος (2 γκολ) και Ξύπας (2 γκολ).
– Την διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού παιχνιδιού προγραμματίζουν, για την προσεχή Τετάρτη, στην ομάδα των “Island Games”, επιχειρώντας να έχουν ως αντίπαλο μια από τις δύο μεγάλες ομάδες της πόλης.
Η διακυμανση του σκορ
0-1, Α. Γεωργαλλής
1-1, Αγγελόπουλος
1-2, Α. Γεωργαλλής
2-2, Αγγελόπουλος
3-2, Κατσαρής
3-3, Αθανασίου
3-4, Ξύπας
3-5, Α. Γεωργαλλής
3-6, Α. Γεωργαλλής
4-6, Τσούτσης
4-7, Ξύπας
Συνθεσεις
Α.Ε.Ρ.Α.:
Ψαράς, Χατζηπέτρος, Κατσιδώνης, Παπαδήμος, Αξιώτης, Παναγόπουλος, Ανδρεαδάκης, Μοσχής, Σταυλάς, Αγγελόπουλος, Νικολής (Επαιξαν επίσης: Καστελοριζιός, Παπαδόπουλος, Πολυμερίδης, Λαουδίκος, Τσούτσης, Κατσαρής)
“Island Games”:
Τόππος, Ταγκάεβ, Αθανασίου, Πομπού, Τζαφέρης, Μπιλιάς, Χατζηνικόλας, Παλάζης, Α. Γεωργαλλής, Ξύπας, Γιορδάμνης (Επαιξαν επίσης: Αξιώτης, Μοσχής, Φυλακούρης)