Αθλητικά

Beach Pro Tour Ios Futures 2024: Στα ημιτελικά το ζευγάρι των Χατζηνικολάου και Ντάλλα

Πανηγυρική πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του παγκόσμιου τουρνουά κατηγορίας Futures που διεξάγεται στην Ίο κέρδισαν με το σπαθί τους ο Σταύρος Ντάλλας με τον Κώο Δημήτρη Χατζηνικολάου.
Το ελληνικό δίδυμο σε άλλη μία τους σπουδαία εμφάνιση, νίκησαν στον προημιτελικό τους Αυστριακούς Ντρέσλερ και Τράμερ με 2-0 σετ (21-10, 21-16) και έκλεισε θέση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης στην παραλία Μυλοπότα.
Στον μεγάλο ημιτελικό, Ντάλλας και Χατζηνικολάου θα βρουν απέναντί τους τα αδέρφια Σάγκστετερ από την Γερμανία.
Από εκεί και πέρα, ο δρόμος για τα ημιτελικά των Χατζηνικολάου και Ντάλλα ήταν ο εξής.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο τελευταίο τους παιχνίδι για τον Γ’ όμιλο ηττήθηκαν στο τάι μπρέικ από τους Λετονούς Μπεντράιτις και Ρίνκεβιτς (21-12, 23-25, 15-07) και πήραν το εισιτήριο για τη φάση των «12» της διοργάνωσης και εκεί βρήκαν απέναντί τους Νορβηγούς Ρίνγκοεν και Σόλιμ. Το ελληνικό δίδυμο πραγματοποίησε άλλη μία καλή εμφάνιση και με τη νίκη με 2-0 σετ (21-18, 21-14) εξασφάλισαν την παρουσία του στην οκτάδα.
Στον προημιτελικό Ντάλλας και Χατζηνικολάου επικράτησαν τον Αυστριακών Ντρέσλερ και Τράμερ με 2-0 σετ.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στην διοργάνωση, με τον Ιάσονα Κανέλλο και τον Παναγιώτη Ιωαννίδη να λυγίζουν στις λεπτομέρειες στον αγώνα για την πρόκριση στα προημιτελικά, χάνοντας από τους Νορβηγούς Μολ και Σούντε με 2-0 (22-24, 21-15, 15-12), ομάδα που πέρυσι είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην Ίο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου