Ρεπορτάζ

Σύλληψη Μαροκινού για απόπειρα ανθρωποκτονίας και Αλγερινής για υπόθαλψή του στην Κω

Την 3η Ιουλίου 2024 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 31χρονος Μαροκινός ο οποίος διαπληκτίστηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι 26χρονο Παλαιστίνιο.
Επίσης, συνελήφθη η 26χρονη Αλγερινή σύντροφος του δράστη η οποία προσπάθησε να παραπλανήσει τις αστυνομικές Αρχές αποκρύπτοντας το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 31χρονος.
Την 21.50 ώρα της 3ης Ιουλίου 2024 στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί ο Μαροκινός κατάφερε 5 μαχαιριές στον 26χρονο.
Συγκεκριμένα τον μαχαίρωσε κάτω από το αριστερό αυτί, στο αριστερό μέρος της πλάτης του, στο αριστερό του χέρι, δίπλα στην καρδιά του και στον αριστερό μηρό.
Μέχρι και χθες το μεσημέρι δεν ξεκαθάρισαν οι λόγοι της επιθέσεως.

Το θύμα ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τον δράστη ενώ ο τελευταίος αρνείται ότι ήταν εκείνος που τον χτύπησε λέγοντας ότι υπήρξε συμπλοκή με άλλους.
Από κάμερες και μαρτυρίες προέκυψε ωστόσο πως ήταν εκείνος που προκάλεσε τα τραύματα στον 26χρονο.
Εν πάση περιπτώσει, ο Παλαιστίνιος ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά, περπάτησε από το μέρος όπου έγινε το περιστατικό κι έφτασε στον κεντρικό δρόμο του Πυλίου, ζητώντας βοήθεια.
Περίπου δύο ώρες μετά το περιστατικό και ενώ αστυνομικοί αναζητούσαν τον δράστη, εντόπισαν τον Μαροκινό στην παιδική χαρά που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου έγινε το περιστατικό.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο του άνδρα, διαπιστώνοντας ότι στα ρούχα του και στις παντόφλες του είχε κηλίδες αίματος, ενώ κάνοντας έρευνα και στην παιδική χαρά, βρήκαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι το οποίο είχε αίμα πάνω του.
Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε σκοπό να σκοτώσει τον Παλαιστίνιο, αγοράζοντας αναδιπλούμενο μαχαίρι από μαγαζί στο Πυλί, λίγα λεπτά πριν επιτεθεί στον άνδρα.
Ακόμα συνελήφθη και η 26χρονη από την Αλγερία για υπόθαλψη, καθώς προσπάθησε να κρύψει το μαχαίρι.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Παλαιστίνιος είναι καλά στην υγεία του και αναμενόταν χθες να πάρει εξιτήριο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου