Αθλητικά

Στις 20 Σεπτεμβρίου η πρώτη σέντρα της νέας σεζόν

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να δώσει η ΕΠΣΔ στη δημοσιότητα τους βασικούς άξονες της προκήρυξης των διοργανώσεων της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, πιθανότατα με εξαίρεση τις προβλέψεις της για τον προβιβασμό και τον υποβιβασμό των ομάδων, καθώς οι άνθρωποι της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου θέλουν να περιμένουν τη 19η Ιουλίου, οπότε και εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που θα καθορίσει τον αριθμό των ομάδων της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των παραγόντων της, η πρώτη τη τάξει τοπική κατηγορία θα περιλαμβάνει 16 ή 17 ομάδες, με το μοναδικό ερωτηματικό να αφορά στον Α.Ο. Πυλίου, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να επιλέγει- αν καταφέρει να αποφύγει το διοικητικό αδιέξοδο- τον όμιλο Νήσων της Β’ κατηγορίας.
Η βασική σκέψη, στην οποία προσανατολίζεται η Ένωση, είναι να ορίσει ως ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας το σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 8 Αυγούστου.
Οι αντίστοιχες για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, το οποίο θα ξεκινήσει πιθανότατα το σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου, θα κατατίθενται μέχρι και την Παρασκευή 16 Αυγούστου, ενώ στο τέλος του ίδιου μήνα (πιθανώς στις 26, ημέρα Δευτέρα), θα κλείσει η προθεσμία για τις ομάδες της Γ’ κατηγορίας, που εκτός απροόπτου θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου. Το ίδιο θα ισχύει και για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου