Τοπικές Ειδήσεις

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Την 06-07-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 15χρονη ημεδαπή γιατί βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Την 07-07-2024 συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου · πρώτες πρωινές ώρες, 50χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου · βραδινές ώρες, 64χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Την 06-07-2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, τρείς 19χρονοι αλλοδαποί και ένας 26χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι σύμφωνα με σχετική καταγγελία αφαίρεσαν κατά την μεταφορά τους με Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το κινητό τηλέφωνο του οδηγού. Επίσης βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο πλαστά δελτία διαβατηρίου και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Την 06-07-2024 το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου