Αθλητικά

Beach volley: 3η θέση για Σκαρτσίλη και Καλημεράκη στο «4 Sports Juniors Open»

Υπέροχη εμφάνιση από τις ταλαντούχες Ροδίτισσες αθλήτριες στην πρώτη τους παρουσία σε Πανελλήνιο τουρνουά open beach volley. Η Σοφία Καλημεράκη, αθλήτρια του Νίκου Μακρή και η Ηλέκτρα Σκαρτσίλη, αθλήτρια της Φαίης Μίχου, ένωσαν τις δυνάμεις τους και αγωνίστηκαν στο 4 Sports Juniors Open ποιυ διεξήχθη μέσα στο σαββατοκύριακο στην Αθήνα.
Οι νεαρές αθλήτριες έφθασαν στον ημιτελικό της διοργάνωσης έχοντας μια ήττα και μία νίκη. Στον πρώτο γύρο ηττήθηκαν από τις Σοφία Αθανασοπούλου και Κωνσταντίνα Παρίση με 2-0 σετ, ενώ στη συνέχεια νίκησαν στο τάι μπρέικ τις Αθανασία Γαρυφαλή και Νικολέττα Φανιουδάκη (2-1 σέτ). Στον ημιτελικό ξανασυναντήθηκαν ξανά με τις Αθανασοπούλου και Παρίση από τις οποίες γνώρισαν νέα ήττα με 2-0 σετ, κατακτώντας τελικά την 3η θέση του 4 Sports Juniors Open.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
-Καλημεράκη/Σκαρτσίλη – Αθανασοπούλου/Παρίση: 0-2 (14-21,18-21) σε 40′
-Καλημεράκη/ Σκαρτσίλη – Γαρυφαλή / Φανιουδάκη: 2-1 (15-21, 21-19, 15-11) σε 55′
-Αθανασοπούλου/ Παρίση – Καλημεράκη / Σκαρτσίλη: 2-0 (21-14, 21-11) σε 36’
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηλιακή κατηγορία του τουρνουά (κάτω των 19) είναι μεγαλύτερη από εκείνη των νεαρών αθλητριών αφού οι ηλικίες τους είναι 13 και 15 αντίστοιχα. Η εξαιρετική τους αγωνιστική παρουσία αφήνει πολλές υποσχέσεις για τις μελλοντικές τους συμμετοχές.
Για την ιστορία, την 1η θέση στη διοργάνωση κατέκτησαν στα κορίτσια η Σοφία Αθανασοπούλου με την Κωνσταντίνα Παρίση οι οποίες επικράτησαν στον τελικό της Βασιλικής Ροσπότι και της Φωτεινής Φραντζή με 2-1 σετ (21-11, 15-21, 15-11).
Στα αγόρια, την 1η θέση πήρα το ζευγάρι του Ιάσων Αγάλου με τον Ανδρέα Μωραΐτη που επιβλήθηκαν του Νίκου Γκρίντζαλη και του Κυριάκου Φώλια με 2-0 σετ (21-19, 21-19).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου