Αθλητικά

Ποσειδώνας: Ξεμπέρδεψαν με Δ.Σ. και σηκώνουν τα μανίκια

Με τη συμμετοχή περισσότερων από εξήντα μελών εξελίχθηκε την περασμένη Κυριακή η Γενική Συνέλευση του Ποσειδώνα Καρπάθου, η οποία κορυφώθηκε με τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Ο Κοσμάς Γιαλλουράκης ανανέωση τη παρουσία του στην προεδρία του συλλόγου, ενώ οι επτά συνεργάτες του, οι οποίοι τον πλαισιώνουν, θα συγκροτηθούν σε σώμα εντός της εβδομάδας. Η ανακοίνωση του σωματείου:
«Παρουσία των μελών του ΑΣ Καρπάθου Ποσειδών, ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό και τις δράσεις του Ποσειδώνα, ενώ συζητήθηκαν και διαφορά θέματα σχετικά με την αγωνιστική και οικονομική ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της νέας περιόδου. Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους φίλους της ομάδας για την διαρκή στήριξη τους στον ιστορικό Σύλλογο της Καρπάθου και ιδιαίτερα τα απερχόμενα μέλη του προηγούμενου πετυχημένου ΔΣ.
Στη συνέχεια τα μέλη προχώρησαν σε μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.
-Πρόεδρος
Κοσμάς Αλεξ. Γιαλλουράκης
-Μέλη Συμβουλίου
Νικόλαος Α. Γεωργίτσης
Ανδρέας Χρυσοβαλάντης Μ. Τσαγκάρης
Ανδρέας Ι. Μιχαηλίδης
Γεώργιος Ν. Μαρής
Κωνσταντίνος Α. Χατζηκωστής
Ευάγγελος Γ. Διακόπουλος
Εμμανουήλ Μ. Σπανός
Τις επόμενες μέρες το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα για να οριστούν οι θέσεις των νέων μελών.
Σιδεροκέφαλοι και καλή δύναμη σε όλους!».
Σηκώνουν τα μανίκια
Από τη στιγμή που ξεδιάλυναν το τοπίο στα διοικητικά, οι άνθρωποι του Ποσειδώνα μπορούν να αφοσιωθούν πλέον αφ’ ενός στην εξασφάλιση των πόρων που είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία της ομάδας, αφ’ ετέρου δε με την οργάνωση του συνόλου με το οποίο θα δουλέψει ο προπονητής Γιάννης Καραμηνάς ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Μία από τις πηγές εσόδων του συλλόγου είναι διαχρονικά το «Ποσειδώνιο Κύπελλο», το οποίο θα ανοίξει φέτος την αυλαία του στις 19 Ιουλίου με τη συμμετοχή πέντε ομάδων, με τον Γιάννη Καραμηνά να βλέπει τη διοργάνωση ως μία καλή ευκαιρία πολλοί από τους παίκτες του να καλύψουν έστω και μερικώς το κενό, το οποίο μεσολαβεί μέχρι την αναγκαστικά αργοπορημένη έναρξη της προετοιμασίας, που προγραμματίζεται για τις 20 Αυγούστου.
Εντός της εβδομάδας ο έμπειρος τεχνικός και οι παράγοντες της διοίκησης θα ανοίξουν τον κύκλο των επαφών τους με τους ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού ώστε να επιβεβαιώσουν την παραμονή τους, στοχεύοντας παράλληλα σε τουλάχιστον δύο μετεγγραφές εκτός νησιού, ώστε να ενισχυθεί κυρίως η μεσοεπιθετική γραμμή.
Στόχος του Ποσειδώνα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, το οποίο οι άνθρωποί του περιμένουν πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό από το αντίστοιχο περασμένο, είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και από εκεί και πέρα, η πραγματοποίηση μίας όσο το δυνατόν καλύτερης πορείας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου