Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: «Σεφτέ» στις μετεγγραφές με Μπλάνκο Καζάου

Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 ξεκίνησε ο Διαγόρας.
Ο «γηραιός», ολοκλήρωση της πρώτη του μετεγγραφική κίνηση, αποκτώντας τον επιθετικό Ράφαελ Αλφρέδο Μπλάνκο Καζάου.
Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για δύο σεζόν στον Ο.Φ. Ιεράπετρας (43 παιχνίδια με 3 γκολ και 5 ασίστ), ενώ στην περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Πόντου (19 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι με την απόκτηση του Μπλάνκο Καζάου ο Διαγόρας έκανε την μία από τις τρεις μετεγγραφές που δικαιούται άνω των 25 ετών, λόγω του περιορισμού που του έχει επιβληθεί από την μη εξασφάλιση αδειοδότησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόκτηση τους 26χρονου ποδοσφαιριστή αναφέρει τα εξής:
«Ενίσχυσε την επίθεση με Μπλάνκο ο Διαγόρας.
Η ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Αργεντίνου ποδοσφαιριστή Ράφαελ Αλφρέδο Μπλάνκο Καζάου.
Το νέο μας απόκτημα ισχυροποιεί σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδος μας, ενώ είχε τα τελευταία χρόνια πολύ καλές παρουσίες στον Ο.Φ. Ιεράπετρας και τον Απόλλωνα Πόντου.
Τον καλωσορίζουμε στο Διαγόρα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».
Νέος γενικός διευθυντής ο Δούγκας
Στην πρόσληψη του Κώστα Δούγκα ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του γενικού διευθυντή, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον Σπύρο Παπακωναταντίνου, προχώρησε ο Διαγόρας, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ο Κώστας Δούγκας νέος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Διαγόρας.
Η ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τοποθέτηση του κ. Κωνσταντίνου Δούγκα στην θέση του γενικού διευθυντή της ομάδος μας.
Ο κ. Δούγκας με την εμπειρία του και τις γνώσεις του θα βοηθήσει την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα. Τον καλωσορίζουμε στο Διαγόρα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!».
Ανανέωσε ο Αμπελάς
Στη θέση του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών του «γηραιού» παρέμεινε ο Αγαπητός Αμπελάς, καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση αναφέρονται τα εξής:
«Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου μας Αγαπητού Αμπελά , ύστερα από ακόμη μια άκρως επιτυχημένη χρονιά.
Η πρόκριση μας και των δυο αγωνιστικών τμημάτων Κ14 και Κ16, αντίστοιχα στην τελική φάση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΔ δείχνει πως εργαζόμαστε με μεθοδικότητα προς στην σωστή κατεύθυνση.
Για τον λόγο αυτό νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε τόσο το προπονητικό team όσο και τους αθλητές μας για την μεγάλη αυτή επιτυχία!
Ευχή της διοίκησης, η νέα αγωνιστική περίοδος να βρει τους αθλητές, προπονητές και τα μέλη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου μας με υγεία και πολλές επιτυχίες αντάξιες της ιστορία του Διαγόρα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου