Αθλητικά

Δύο ανανεώσεις και δύο μεταγραφές στον Διαγόρα!

Στον Διαγόρα θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο 19χρονος Σταύρος Παπανθύμου και ο 16χρονος Ρένος Παπαθεοδωράκης. Ο πρώτος θα παίξει για δεύτερη χρονιά στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου, ενώ ο Παπαθεοδωράκης θα αγωνιστεί και στο εφηβικό τμήμα. Ο Παπανθύμου προέρχεται από τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και το Ροδίων Άθλησις και θα αγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην «τέντα», ενώ ο Παπαθεοδωράκης πήγε πέρσι στην «τέντα» από το Ροδίων Άθλησις.
Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» του Διαγόρα για το εφηβικό του τμήμα… Οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν» τους 17χρονους Γιώργο Γκιζέττη (από τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος) και Θαρρενό Κωλέτση (από τον Κολοσσό). Αμφότεροι είναι γεννηθέντες το 2007 και θα ενισχύσουν σημαντικά τους «κυανέρυθρους», τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ παράλληλα θα κάνουν προπονήσεις και με το ανδρικό τμήμα. Αυτό τον καιρό κάνει προπονήσεις με τον Διαγόρα και ο Ζερβός του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο οποίος είναι πιθανό να αποκτηθεί.
ΤΟ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ
ΗΡΘΑΝ: Αναστάσης Μαρκουλής (από Ροδίων Άθλησις), Μιχάλης Χατζηγεωργίου (από Ροδίων Άθλησις), Ελτρούλ Ντογκούς (από Ροδίων Άθλησις), Νίκος Φράγκος (από Ελπίδα Πεταλούδων), Γιώργος Γκιζέττης (από Γ.Α.Σ. Ιάλυσος), Θαρρενός Κωλέτσης (από εφ. Κολοσσού)
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Κώστας Μητσού, Μιαούλης Χειμωνέττος, Γιώργος Μουστάκας, Μιχάλης Κουρμαδιάς, Ρένος Παπαθεοδωράκης, Σταύρος Παπανθύμου
ΕΦΥΓΑΝ: –

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου