Αθλητικά

Βόλεϊ: Ο Καρπαθάκης στην Εθνική Ανδρών

Ύψιστη τιμή για το βόλεϊ της Δωδεκανήσου. Ο Ροδίτης προπονητής Κωνσταντίνος Καρπαθάκης (δεξιά στη φωτό), ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου για λογαριασμό της Ανόρθωσης θα βρίσκεται στο πλευρό του ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Χριστοφιδέλη στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών.
Ο Καρπαθάκης, που ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το βόλεϊ στο Διαγόρα, αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Χριστοφιδέλη για να τον πλαισιώσει στο προπονητικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Ο Κωνσταντίνος Καρπαθάκης αποτελεί μέλος της Ανόρθωσης από το 2014 ως προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα και από το 2016 είναι βοηθός προπονητή και στατιστικολόγος στην ανδρική ομάδα. Παράλληλα έχει διατελέσει προπονητής των Εθνικών Ομάδων beach volley της Ελλάδας και της Κύπρου.
Η προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας συνεχίζεται με τον Κωνσταντίνο Καρπαθάκη να συνεχίζει την ανοδική του πορεία στον… κόσμο του βόλεϊ, όντας πλέον το «δεξί χέρι» του Κώστα Χριστοφιδέλη στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου