Αθλητικά

ΓΑΟ Ταεκβοντο Κολοσσός Ρόδου: Με επιτυχία οι προαγωγικές εξετάσεις

Την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών του ΓΑΟ Ταεκβοντο Κολοσσός Ρόδου, με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του συλλόγου ΓΑΟ Ταεκβοντο Κολοσσός Ρόδου. Είμαστε υπερήφανοι για την επίδοση και προσπάθεια όλων των αθλητών του συλλόγου μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πολύ καλό μας φίλο και προπονητή του συλλόγου Άτλας Καλύμνου, Μικέ Κουλιανό, για την τιμή που μας έκανε να εξετάσει τους αθλητές μας.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς και συγγενείς των αθλητών που με την παρουσία τους στήριξαν τους αθλητές και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους! Ραντεβού στις 2 Σεπτεμβρίου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου