Αθλητικά

Κολλέγιο Ρόδου: Φινάλε στο Summer Camp με τρίαθλο

Με ένα διαφορετικό τρόπο θα ολοκληρωθεί το φετινό Summer Camp του Κολλεγίου Ρόδου, καθώς από τις 25 έως τις 27 Ιουλίου τα παιδιά θα διαγωνιστούν στο τρίαθλο, που περιλαμβάνει κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση, αναφέρονται τα εξής:
«Το μεγάλο φινάλε του Summer Camp: Τριάθλο στο Κολέγιο Ρόδου!
Κλείνουμε την καλοκαιρινή σεζόν με ένα από τα πιο συναρπαστικά γεγονότα του έτους! Στις 25-27 Ιουλίου, περισσότερα από 150 παιδιά από το Summer Camp του Κολεγίου Ρόδου θα διαγωνιστούν σε ένα απαιτητικό τρίαθλο. Οι μικροί αθλητές μας θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο, ανταγωνιζόμενοι για μετάλλια και εκπλήξεις.
Αυτή η γιορτή του αθλητισμού αποτελεί το κύκνειο άσμα ενός από τα πιο δραστήρια και ευχάριστα αθλητικά camps στο νησί μας. Σας περιμένουμε να υποστηρίξετε τους μικρούς μας ήρωες και να γιορτάσουμε μαζί την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής τους περιπέτειας!
Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μάρτυρες της αθλητικής εξέλιξης των νέων ταλέντων του Κολλεγίου Ρόδου. Ας γιορτάσουμε μαζί τη δύναμη και το πνεύμα του αθλητισμού! Ελάτε να δώσετε τα ενθαρρυντικά σας χειροκροτήματα και να απολαύσετε ένα ξεχωριστό τριήμερο γεμάτο άθληση και θετική ενέργεια».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου