Αθλητικά

ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου: Στις 27 και 28 Ιουλίου το 3ο τουρνουά beach volley

Το προσεχές σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουλίου θα διεξαχθεί το 3ο τουρνουά beach volley ανδρών- γυναικών, που διοργανώνει η ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Καλλιπάτειρα.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Τοπική Επιτροπή προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Το σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα beach volley του ΔΑΚ Καλλιπάτειρα το 3ο τουρνουά beach volley που διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόλεϊ Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου.
Το τουρνουά στηρίζουν το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου, η Κάβα Κυριακούλη (νερό Μύλος), η Dodekanisos Seaways και η Blue Star Ferries και απευθύνεται σε ανδρικές και γυναικείες ομάδες.
Όσοι επιθυμούν να αγωνισθούν στο τουρνουά θα πρέπει να το δηλώσουν συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στο www.12volley.gr έως την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 2:00μ.μ.».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου