Τοπικές Ειδήσεις

«Εξωση» σε δύο υπαλλήλους της ΑΑΔΕ και στο Τελωνείο Μεγίστης γιατί η ιδιοκτήτρια θέλει να το μισθώνει ως… «ΑirBnB»!!!

Για γέλια και για κλάματα είναι η μέριμνα που έχει ληφθεί από την πολιτεία για την εξασφάλιση στέγης στους δύο μοναδικούς υπαλλήλους του Τελωνείου της Μεγίστης, που βρίσκονται με διαδικασίες express στον… δρόμο μαζί και η υπηρεσία, καθώς η ιδιοκτήτρια αποφάσισε να το μετατρέψει σε AIRBNB!!.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δημοκρατικής» δύο υπάλληλοι της ΑΑΔΕ υπηρετούν στο Τελωνείο Μεγίστης, ο ένας με απόσπαση.
Αυτή τη στιγμή διαμένουν σε ακίνητο από νόμιμη αιτία, μετά από προφορική συμφωνία με την ιδιοκτήτρια η οποία σε δημοπρασία που διεξήχθη από την Κτηματική Υπηρεσία για λογαριασμό της ΑΑΔΕ είχε προσφέρει το ακίνητό της για μίσθωση στο Τελωνείο Μεγίστης προκειμένου να στεγάσει τα γραφεία του και δύο υπαλλήλους.
Η διαδικασία μίσθωσης είχε φτάσει στο τελικό στάδιο και η ιδιοκτήτρια είχε παραχωρήσει τα κλειδιά να διαμένουν εκεί ήδη καθώς η μίσθωση κατοικίας για τους υπαλλήλους στο Καστελλόριζο είναι εξαιρετικά δυσχερής.
Κι αυτό παρόλο που για τον αποσπασμένο υπάλληλο η υπηρεσία προσφέρει 1000 ευρώ ενοίκιο, κανείς δεν τους μισθώνει κατοικία έναντι αυτού του ποσού.
Κι ενόσω η διαδικασία ήταν πλέον στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης, η ιδιοκτήτρια ενημέρωσε ότι υπαναχωρεί για να μετατρέψει το ακίνητο σε AIRBNB και τους επέβαλε να αναχωρήσουν από το ακίνητο σε δύο ημέρες!
Ζήτησαν εύλογο διάστημα καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμο ακίνητο για άμεση μεταστέγαση και την Κυριακή που ήταν η ημέρα παράδοσης, ζήτησε την συνδρομή της αστυνομίας λες και είναι κοινοί εγκληματίες κι αφού διαπίστωσε ότι δεν συντρέχει παράνομη πράξη, χθες μετέβη στον Δήμο Μεγίστης και αιτήθηκε την διακοπή νερού που ο Δήμος εκτέλεσε άμεσα!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου