Τοπικές Ειδήσεις

Τα Δωδεκάνησα «έχουν αργήσει» να δώσουν 6 Ρίχτερ λέει ο Ολλανδός που προέβλεψε τους σεισμούς στην Τουρκία

Ο Φρανκ Χούγκερμπετς λέει ότι ο τελευταίος μεγάλος σεισμός στα Δωδεκάνησα έγινε πριν από 4 χρόνια

Ο Φρανκ Χούγκερμπετς, ο αμφιλεγόμενος Ολλανδός επιστήμονας ο οποίος είχε προβλέψει τους δίδυμους φονικούς σεισμούς που ρήμαξαν τη νότια Τουρκία τον Φεβρουάριο του 2023 ξαναχτυπά με πρόβλεψη… για την Ελλάδα.

Ο συγκεκριμένος επιστήμονας δεν είναι σεισμολόγος και χρησιμοποιεί την αστρονομία για να προβλέψει σεισμούς έχοντας κάνει δεκάδες σωστές προβλέψεις για σεισμούς στην Τουρκία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Τώρα πλέον ο Χούγκεμπερτς «βλέπει» σεισμό 6 Ρίχτερ, ο οποίος έχει… αργήσει να γίνει στα Δωδεκάνησα.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ίσως τα νησιά του Αιγαίου να είναι σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς η περιοχή δίνει σεισμό 6 Ρίχτερ κάθε περίπου δύο χρόνια, όμως αυτή τη στιγμή ο αμέσως προηγούμενος σεισμός που χτύπησε την περιοχή έγινε πριν από τέσσερα, πράγμα που αυξάνει σύμφωνα με τον Χούγκερμπερτς τις πιθανότητες για μεγάλο σεισμό.

Πηγή lifo.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου