Αθλητικά

Κλεάνθης: Μοντάρισμα μέσα από επτά φιλικά παιχνίδια

Μέσα από επτά φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα εμπλουτίσουν την προετοιμασία της ομάδας του που θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου, θα προσπαθήσει «δέσει» το σύνολό του ο προπονητής του Κλεάνθη Σάσα Γιόνοβιτς. Οι Παραδεισιώτες θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τους παρακάτω αντιπάλους:
*Στις 17 Αυγούστου: με τον Κλεόβουλο
*Στις 24 Αυγούστου: με τον Διαγόρα Βατίου
*Στις 28 Αυγούστου: με τον Φοίβο
*Στις 31 Αυγούστου: με τον Ηρακλή Μαριτσών
*Στις 7 Σεπτεμβρίου: με τον Ακουσίλαο
*Στις 11 Σεπτεμβρίου: με τον Αστέρα Παστίδας
*Στις 14 Σεπτεμβρίου: με τον Ατρόμητο Διμυλιάς
Εν τω μεταξύ, τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν στη μετεγγραφική αγορά έναν πολυσύνθετο μέσο, ο οποίος θα έχει τις ικανότητες να κάνει τη διαφορά, εντείνουν οι παράγοντες της διοίκησης και ο Σάσα Γιόνοβιτς.
Σε περίπτωση που δεν βρουν τον ποδοσφαιριστή με τα ζητούμενα χαρακτηριστικά, οι Παραδεισιώτες δεν θα μπουν στη λογική των μεσοβέζικων λύσεων και θα ανοίξουν το θέμα ξανά τον Ιανουάριο. Παράλληλα, σκοπεύουν να εντάξουν στο δυναμικό τους λίγους ακόμα νεαρούς ποδοσφαιριστές όχι απλά για να συμπληρώσουν το ρόστερ τους, αλλά για να τους βοηθήσουν να εξελιχθούν μέσα από τις προπονήσεις και κυρίως, μέσα από τη συμμετοχή τους σε επίσημους αγώνες.
Τέλος, σε πλήρη εξέλιξη παραμένουν τα έργα συντήρησης και βελτίωσης των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων της κοινότητας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου