Τοπικές Ειδήσεις

Μετανάστες αρνούνται να κατέβουν από τα βράχια στον Άγιο Παύλο της Λίνδου!

Πάνω στα βράχια, στην περιοχή του Αγίου Παύλου, στη Λίνδο της Ρόδου, έχουν «γαντζωθεί» από χθες Τρίτη, παράτυποι μετανάστες που βγήκαν στο σημείο και αρνούνται να κατέβουν!

Το Λιμενικό Σώμα επιχειρεί από χθες να τους πείσει να μεταφερθούν από την επικίνδυνη -δυσπρόσιτη περιοχή, όμως οι ίδιοι –σύμφωνα με πληροφορίες- δεν δέχονται, και αρνούνται για άγνωστους λόγους.

Όπως διαπιστώνει κανείς και από τη σχετική φωτογραφία είναι αρκετά μεγάλος ο αριθμός, αφού διακρίνονται τουλάχιστον είκοσι άτομα.

Είναι γεγονός ότι η Ρόδος αποτελεί πλέον πύλη εισόδου για τους οικονομικούς μετανάστες, που αναζητούν μία καλύτερη ζωή στην Ευρώπη, μέσω της θαλάσσιας «οδού» της Ρόδου.

Σημειώνεται δε ότι οι θερμοκρασίες στην περιοχή αγγίζουν τους 40 βαθμούς Κελσίου και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη η έκθεση στον καυτό ήλιο τόσες ώρες, με κίνδυνο αφυδάτωσης κλπ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου