Αθλητικά

Κολύμβηση: Οι Πιγκουίνοι Ρόδου έγραψαν ιστορία στο Πανελλήνιο Θερινό Πρωτάθλημα

Κάτι παραπάνω από εξαιρετική ήταν η παρουσία των Πιγκουίνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Θερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, αφού κατάφεραν να… γράψουν ιστορία, με τον Θάνο Σταυριανάκη να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος προς ενημέρωση αναφέρονται τα εξής:
«Η Κολυμβητική Ακαδημία Πιγκουίνοι Ρόδου γράφει ιστορία στο Πανελλήνιο Θερινό Πρωτάθλημα, κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία τους. Ο Θάνος Σταυριανάκης κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 200 μέτρα πρόσθιο, επιβεβαιώνοντας την αθλητική δυναμική και το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας της ομάδας.
Η συμμετοχή των Πιγκουίνων στο πρωτάθλημα ξεχώρισε για τη συνεχή παρουσία σε πέντε τελικούς, με τη Δέσποινα Πισσαδάκη να εντυπωσιάζει σε τρεις τελικούς και να είναι από τους κορυφαίους αθλητές της ομάδας. Οι Πιγκουίνοι κατάφεραν επίσης να σημειώσουν 10 ατομικά ρεκόρ από τους 9 αθλητές που συμμετείχαν, δείγμα της έμφασης που δίνει η ομάδα στη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη των νεαρών της κολυμβητών.
Η επιτυχία αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, με τα παιδιά που αγωνίζονται να προέρχονται αποκλειστικά από τις Ακαδημίες των Πιγκουίνων. Αυτή η ανάπτυξη καθιστά τη Ρόδο έναν σημαντικό παίκτη στο χώρο της κολύμβησης, μια περιοχή που δεν είχε παράδοση στο άθλημα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές, και το υπόλοιπο επιτελείο για την αδιάκοπη προσπάθεια και τις εξαιρετικές επιδόσεις που προσφέρουν ανελλιπώς. Με αναμονή για την επόμενη φάση, οι Πιγκουίνοι Ρόδου συνεχίζουν να ανεβάζουν τον πήχη, ενισχύοντας την αθλητική τους κληρονομιά».
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών και των αθλητριών των Πιγκουίνων:

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου