Τοπικές Ειδήσεις

Τα ελληνικά νησιά στις κορυφαίες κρατήσεις της easyJet για οικογενειακές διακοπές

Η easyJet δεν έχει δει αλλαγή στα πρότυπα κρατήσεων προς πιο δροσερούς προορισμούς. Ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ένα υγρό και κυρίως δροσερό καλοκαίρι μέχρι στιγμής, η νότια Ευρώπη βιώνει περισσότερους καύσωνες, με θερμοκρασίες που έφτασαν τους 44 βαθμούς, πρόσφατα.

Οπως αποκαλύπτει ο Johan Lundgren, διευθύνων σύμβουλος της easyJet, «δεν υπάρχει μεγάλη αλλαγή. Αν κοιτάξετε τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, θα ήταν οι συνήθεις ύποπτοι. Μαγιόρκα και Φάρο».

Οσον αφορά στις οικογενιακές διακοπές, τα ελληνικά νησιά είναι ανάμεσα στις top κρατήσεις της easyJet Holidays.

«Είμαστε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στα ελληνικά νησιά, και όλη αυτή η περιοχή τα πάει πολύ καλά γι αυτούς. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά από μια κανονική χρονιά, είπε ο Johan Lundgren.

Η καλοκαιρινή ηλιοφάνεια είναι ψηλά στη λίστα επιθυμιών των πελατών, με την Πάλμα, τη Μάλαγα και το Φάρο να είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για αυτό το καλοκαίρι, με τα ελληνικά νησιά και την Τουρκία να παρουσιάζουν επίσης αυξημένη δημοτικότητα.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου, είδαμε πελάτες να κάνουν κράτηση πιο κοντά στην ημερομηνία αναχώρησης και έτσι αναμένουμε να συνεχιστεί η καλοκαιρινή περίοδος αιχμής».

Ο επικεφαλής τόνισε επίσης ότι η αεροπορική εταιρεία δεν βλέπει κανένα αντίκτυπο από τις διαμαρτυρίες σε ορισμένους προορισμούς -όπως η Πάλμα- για τον υπερτουρισμό.

Ο μέσος ναύλος για το τρίτο τρίμηνο ήταν 73 λίρες, παρόμοιος με το επίπεδο που παρατηρήθηκε την ίδια περίοδο πέρυσι. Για πτήσεις που πωλούνται αυτή τη στιγμή είναι περίπου 67 λίρες.

Πηγή tourismtoday.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου