Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Αύριο το βράδυ η πρώτη συγκέντρωση

Από αύριο το βράδυ τελειώνει ουσιαστικά για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαριτσών το διάστημα της καλοκαιρινής ραστώνης. Ο προπονητής τους Χρυσόστομος Χάσταλης και οι παράγοντες της διοίκησης τους κάλεσαν στο στέκι της ομάδας, ώστε οι νέοι να γνωρίζουν τους παλιούς, να γίνει συζήτηση για τους στόχους της ομάδας στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου και ταυτόχρονα να μοιραστούν οι απαραίτητες οδηγίες ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, η οποία έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα 5 Αυγούστου.
Οι «ροπαλοφόροι» έχουν δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ που είναι ικανό να τους κατατάξει για άλλη μία χρονιά ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, το οποίο ωστόσο σκοπεύουν να ενισχύσουν περαιτέρω.
Ο Χρυσόστομος Χάσταλης χρειάζεται έναν ακόμα εξτρέμ, ενώ δεν θα πει όχι αν του προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα καλύπτει τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας και στη μεσαία γραμμή.
Τόσο ο έμπειρος τεχνικός, όσο και οι άνθρωποι του Δ.Σ. συνεχίζουν να παρακολουθούν με προσοχή τις εξελίξεις στην τοπική μετεγγραφική αγορά και είναι έτοιμοι να «χτυπήσουν» ανά πάσα στιγμή, αρκεί να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία σ’ ένα ομολογουμένως δύσκολο περιβάλλον που στην παρούσα φάση προσφέρει ελάχιστες επιλογές, την ίδια στιγμή που οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας συνεχίζουν να ψάχνουν για «ενέσεις» ενίσχυσης.
Τέλος, απόλυτα ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι Μαριτσενοί για την κίνηση στο στέκι της ομάδας τους, το οποίοι συνεχίζει να λειτουργεί έξω από το γήπεδο του συλλόγου.
Καθημερινά από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, οι επισκέπτες απολαμβάνουν νόστιμο παραδοσιακό σουβλάκι, στέλνοντας ταυτόχρονα στους «ροπαλοφόρους» ηχηρό μήνυμα στήριξης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου