Τοπικές Ειδήσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντώνη Καμπουράκη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με υπερηφάνεια και σεβασμό, θέλω να συγχαρώ όλες τις Ροδίτισσες και τους Ροδίτες αποφοίτους, για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Η εισαγωγή σας στο πανεπιστήμιο είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής προσπάθειας, της αφοσίωσης και της επιμονής που επιδείξατε κατά τα σχολικά σας χρόνια. Και πρέπει να είστε περήφανες και περήφανοι, για την επιτυχία σας αυτή!

Σε αυτό το σημείο όμως, θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ και τα παιδιά που δεν κατάφεραν να περάσουν σε σχολή της επιλογής τους, παρά τη δουλειά που κατέβαλαν, για το σθένος και για την προσπάθειά τους. Το λέω αυτό, καθώς αν και οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν μια σημαντική διαδικασία, εντούτοις δεν κρίνουν το μέλλον κανενός, ενώ -παράλληλα- υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές διαδρομές, καθώς και η επιλογή να προσπαθήσετε ξανά.

Είμαι βέβαιος για όλες και όλους εσάς, τις νέες και τους νέους του νησιού μας, ότι με την κατάλληλη επιμονή, υπομονή και πίστη στις δυνάμεις σας, θα προοδεύσετε και μαζί σας θα προοδεύσει και το νησί μας.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο στα επόμενα βήματά σας και κάθε επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική σας πορεία.

Από το Γραφείο Τύπου

της Δημοτικής Παράταξης

 

 

 

Με Δύναμη για τη Ρόδο

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου