Αθλητικά

Παρέμεινε ο Παρδακάς στην Ελπίδα, στη Μ.Ε.Ν.Τ. ο Μπάδης

Τη φανέλα της Ελπίδας Πεταλούδων θα φορέσει και τη νέα χρονιά ο Σταύρος Παρδακάς… Ο έμπειρος παίκτης συμφώνησε με τον Θανάση Σταμούλη και θα τεθεί στη διάθεσή του Στάθη Βλαχοδήμου για την προσεχή αγωνιστική περίοδο στην Α’ Κατηγορία. Ο Παρδακάς, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του (βαρύ διάστρεμμα στο φάιναλ-φορ), θα ξεκινήσει προσεχώς κανονικά προπονήσεις και υπολογίζεται κανονικά τη νέα χρονιά, με στόχο της Ελπίδας να κάνει το back to back στα Δωδεκάνησα. Έχοντας τεράστια εμπειρία από εθνικές κατηγορίες (Β’ και Γ’ Εθνική), ο Ροδίτης φόργουορντ θα αποτελέσει από τα βασικά όπλα της ροδίτικης ομάδας και θα συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά στην Ελπίδα.
ΣΤΗ Μ.Ε.Ν.Τ. Ο ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΔΗΣ
Στη National League 2 (5ος όμιλος) με τη φανέλα της Μ.Ε.Ν.Τ. θα παίξει τη νέα χρονιά ο Ηλίας Μπάδης, που αγωνίστηκε στην Ελπίδα Πεταλούδων. Η ομάδα της Τούμπας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του. «Η Μ.Ε.Ν.Τ. με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Ηλία Μπάδη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι γεννημένος το 2000 και με ύψος 1.88 μ., αγωνίζεται στη θέση του SG. Έχει πλούσια εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία στους Μαχητές Πεύκων, τη Μακαμπη, τον Ναύαρχο Βότση, την Ευκαρπία, και την προηγούμενη σεζόν βρισκόταν στη Ρόδο με την Ελπίδα Πεταλούδων. Ο Ηλίας ξεχωρίζει για την εκπληκτική του ευχέρεια στο σκοράρισμα από τη γραμμή του τριπόντου, προσδίδοντας μια επιπλέον δύναμη στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Τον καλωσορίζουμε θερμά στην οικογένεια της Μ.Ε.Ν.Τ. και του ευχόμαστε να έχει μια εξαιρετική σεζόν με υγεία και γεμάτη επιτυχίες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου