Τοπικές Ειδήσεις

Εναρξη λειτουργίας της νέας μονάδας αφαλάτωσης νερού στην Πάτμο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας της νέας μονάδας αφαλάτωσης νερου στην Πάτμο, στην περιοχή Πούντος του Φτέρη. Η μονάδα αυτή, μετά από πολύ αγώνα και προσπάθεια, θα παράγει 600 κυβικά μέτρα νερού την ημέρα, καλύπτοντας σημαντικές ανάγκες του νησιού μας.

Χθες, 24 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων, όπου έγινε αγιασμός από τον πατέρα Γρηγόριο Σελιανιτη. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο τέως Υφυπουργός Ναυτιλίας, Ιωάννης Παππάς, ο Αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Κρητικός, δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης, εκπρόσωποι της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού και συντοπίτες μας.

Είμαστε περήφανοι, ως νέα δημοτική αρχή γι αυτή την επιτυχία μας, γιατί, ενώ διπλανά μας νησιά κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης , λόγω λειψυδρίας , εμείς καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα και ξεπερνώντας γραφειοκρατικές και άλλες αγκυλώσεις, να δώσουμε λύση στο επερχόμενο πρόβλημα της έλλειψης νερού. Το κατόρθωμα μας αυτο αποτελεί άλλη μία δέσμευση της νέας δημοτικής αρχής που γίνεται πράξη, προσφέροντας ένα καλύτερο μέλλον για τους κατοίκους της Πάτμου καθώς επίσης και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών στους επισκέπτες μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε θερμά την ηγουμένη της Ιερας Μονής Ευαγγελισμού και τον κύριο Μιχάλη Ψαρομπά για τη δωρεάν παραχώρηση του ακινήτου. Χωρίς τη συνεισφορά και τη στήριξή τους, αυτό το έργο δεν θα ήταν δυνατό. Επίσης, ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου για το νησί μας.

Μιλάμε με έργα και όχι με λόγια.
Η Πάτμος αλλάζει

Ο Δήμαρχος Πάτμου

Νικήτας Τσαμπαλάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου