Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Υπάρχουν συμφωνίες αλλά εκκρεμεί το Ban

Οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος κινούνται μεθοδικά προκειμένου να συγκροτήσουν την ομάδα που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την σεζόν 2024-2025.
Τα «ελάφια» μετά το… ναυάγιο με τον Κώστα Κιάσσο, έστρεψαν την προσοχή τους στον Μάρκο Στεφανίδη για την θέση του προπονητή, με το σύλλογο να συμφωνεί σε όλα με τον άλλοτε τεχνικό του ΓΑΣ Ιάλυσος ενόψει της νέας σεζόν, παρότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψή του.
Από εκεί και πέρα, η διοίκηση σε συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό, ξεκίνησε τις επαφές με ποδοσφαιριστές που αποτελούν υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, προκειμένου να στελεχώσει το έμψυχο δυναμικό.
Γνωστή ιστοσελίδα του νησιού μας αποκάλυψε διάφορα ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν συμφωνήσει με τον Α.Σ. Ρόδος, όπως ο επιθετικός Παναγιώτης Κατσαμάγκας, ο τερματοφύλακας Δημήτρης Πατσιογιώργος, ο κεντρικός αμυντικός Άκης Μίχος και ο μεσοεπιθετικός Βασίλης Ντότης.
Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει προφορικά, ενώ υπάρχουν κι άλλοι με τους οποίους οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένος στάδιο.
Ωστόσο, υπάρχει μια σοβαρή παράμετρος για να ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές που θέλουν να κάνουν τα «ελάφια». Αυτή δεν είναι άλλη από το Ban που έχει επιβληθεί στον Α.Σ. Ρόδος για οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές της, το οποίο μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές βρίσκεται σε ισχύει.
Ο πρόεδρος Αντώνης Μαρτίνης στην τελευταία γενική συνέλευση της ομάδας είχε δεσμευθεί ότι θα τακτοποιήσει τις οφειλές για να αρθεί το Ban, κάτι που πιθανότατα να συμβεί μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, έτσι ώστε ο Α.Σ. Ρόδος να… απελευθερωθεί από τον «βραχνά» του για να προχωρήσει στην επισημοποίηση των μετεγγραφών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα…

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου