Αθλητικά

Χωρίς Χατζηκαντή η Εθνική στο μπάσκετ με αμαξίδιο!

Ένα πρόβλημα τραυματισμού δεν επέτρεψε στον Μανώλη Χατζηκαντή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος να ταξιδέψει στο Σεράγεβο με την Εθνική μας ομάδα στο μπάσκετ με αμαξίδιο, οπότε στην ”επίσημη αγαπημένη” δεν υπάρχει αθλητής του ροδίτικου συλλόγου. Μπορεί οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας να ξεκινούν την Τρίτη (10:15, με αντίπαλο την Τσεχία), όμως η αποστολή βρίσκεται από σήμερα στο Σεράγεβο, προκειμένου να πάρει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας, έχοντας ως στόχο την παραμονή της. Τα μέλη της αποστολής θα συμμετέχουν στην αυριανή τελετή έναρξης ενώ το προπονητικό επιτελείο βάζει τις τελευταίες πινελιές, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί όσο πιο έτοιμη γίνεται.
Μία δύο προπονήσεις, με έμφαση στον τομέα της τακτικής, θα… γεμίσουν τον χρόνο, μέχρι να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση. Οι διεθνείς μας είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κάνουν αυτό που μας έχουν συνηθίσει: Να πολεμήσουν για κάθε μπάλα, για κάθε ριμπάουντ, σε κάθε φάση. Στην αποστολή μετέχουν οι αθλητές: Γιάννης Χαλδαίος, Άρμαντ Μίνα, Μανώλης Στυλιανακάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ρωμαίος Θανάση, Παναγιώτης Φιλίππου, Σταύρος Δίτσης, Γιώργος Παπαδάκης, Μιχάλης Ψαράκης, Θανάσης Μιμίκος, Μάξιμος Χατζηδάκης, Χρήστος Μαρτσάκης (αρχηγός). Το Τεχνικό Επιτελείο αποτελείται από τους: Γρηγόρη Κοντοδήμο (Έφορος), Καμουράν Οζντεμίρ (Προπονητής), Τζούλη Χατζηζωγίδου (Βοηθός προπονητή), Γεράσιμο Αυγουστάτο (Φυσικοθεραπευτής), Δημήτρ Βάσση (Φροντιστής), Νιχάτ Χουσεΐν (Μεταφραστής), Σούλα Ζαχαράκη (Τεχνική Σύμβουλος).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου