Τοπικές Ειδήσεις

Μήνυμα Δημάρχου Η.Ν. Κάσου Μιχάλη Ερωτόκριτου για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ όλους του υποψηφίους για την συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις , ιδιαιτέρως όμως θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά της Η.Ν. Κάσου όπου και αν αυτά βρίσκονται , αλλά και τους αποφοίτους των Λυκειακών τάξεων του νησιού μας για την επιτυχία τους, και ειδικότερα :

 

1 . Την Ειρήνη Ηλ. Περσελή για την εισαγωγή της, στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Διοικητική Τραπεζικής , του Πανεπιστημίου Πειραιά και ,

2. Τον Γιάννη Γ. Ιερομόναχο για την εισαγωγή του στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ( Κομοτηνής) .

 

Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς και τις οικογένειες των επιτυχόντων που παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες , με πολλές θυσίες καταφέρνουν να μένουν πάντα δίπλα τους . Ευχαριστίες στους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν κοντά στους αποφοίτους μας και στήριξαν επί μήνες την δύσκολη προσπάθεια των παιδιών μας .

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους και την συμμετοχή τους στους υποψηφίους που δεν κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα απλά χάθηκε μια προσπάθεια, όμως οι ευκαιρίες υπάρχουν παντού γύρω μας και για αυτό πρέπει με πίστη στον εαυτό μας, και με πολύ δουλειά να είμαστε εκεί και να τις διεκδικούμε , δεν σταματάμε ποτέ να ονειρευόμαστε και να διεκδικούμε τα όνειρα μας.

Εύχομαι λοιπόν από καρδιάς καλή δύναμη και καλή πρόοδο !

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου