Τοπικές Ειδήσεις

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Την 28/29-07-2024 νυχτερινές ώρες συνελήφθησαν στην Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο ημεδαποί ηλικίας 24, 31 και 32 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν, κατά περίπτωση και κατασχέθηκαν δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια και μικροποσότητα κάνναβης (επισυνάπτεται φωτογραφία).

Την 28-05-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 43χρονος αλλοδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Την 27-07-2024 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 42χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου