Τοπικές Ειδήσεις

ΠΕΤΡΩΝΙΑΤΗΣ ΑΕ: 3 νέα ξενοδοχεία και επενδύσεις 120 εκατ. € στο πλάνο – Πλήρης ανακαίνιση του Myrina Beach στα Κολύμπια!

Ένας νέος ξενοδοχειακός όμιλος γεννιέται, καθώς η εταιρεία ΠΕΤΡΩΝΙΑΤΗΣ ΑΕ, που ιδρύθηκε από τον Μανώλη και την Ζωή Πετρωνιάτη,  λειτουργώντας  το ξενοδοχείο Myrina Beach 4 αστέρων στα Κολύμπια της Ρόδου, μεγαλώνει και επεκτείνεται!

Το 2022 τα καθήκοντα του προέδρου και διευθύνοντος  συμβούλου της εταιρείας ανέλαβε ο Δρ. Τσαμπίκος Πετρωνιάτης, γιος των ιδρυτών, ο οποίος σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων RESTART CAPITAL προχωρήσαν σε ένα νέο μοντέλο λειτουργίας και επενδύσεων με πλήρη ανακαίνιση του ξενοδοχείου Myrina Beach 4 αστέρων, 274 δωματίων, 956 κλινών.

Σημειώνεται ότι τις πωλήσεις και το management της εταιρείας έχει αναλάβει η HOTEL CAPITAL με γενικό διευθυντή τον Κωνσταντίνο Βασιλάκη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρίας, το πλάνο για την επόμενη οκταετία, περιλαμβάνει επενδύσεις άνω των 120 εκατομμυρίων ευρώ για την ανέγερση τριών ξενοδοχείων πέντε αστέρων.

Συγκεκριμένα, τα νέα ξενοδοχεία προγραμματίζεται να ανεγερθούν ως εξής:

-ένα στην Λίνδο της Ρόδου 480 κλινών σε επιφάνεια 37.000 τ.μ.,
-ένα στην Κω στην περιοχή Αγ. Φωκάς 1.350 κλινών σε επιφάνεια 208.000 τ.μ. και
-ένα στο Χαράκι της Ρόδου 1.080 κλινών σε επιφάνεια 60.000 τ.μ..

Πηγή money-tourism.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου