Αθλητικά

Τρεις ανανεώσεις στην Ελπίδα Πεταλούδων!

Τη φανέλα της Ελπίδας Πεταλούδων θα φορέσει και τη νέα σεζόν ο Νίκος Κανύχης. Ο 27χρονος σέντερ θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα της Κρεμαστής, στην προσπάθεια της να πάρει τον τίτλο και τη νέα χρονιά στην Α’ Κατηγορία. Ο Κανύχης έδωσε τα χέρια με τον Θανάση Σταμούλη και θα αποτελέσει από τους πρωταγωνιστές της Ελπίδας στο νέο ανδρικό πρωτάθλημα. Οι ανανεώσεις συνεχίζονται για την Ελπίδα, ενώ θα γίνουν συζητήσεις μέσα στην εβδομάδα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τον Αντώνη Χρύση. Ο Κανύχης θα παίξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τη φανέλα της Ελπίδας, έχοντας κατακτήσει δύο συνεχόμενους τίτλους στην Α’ Κατηγορία με την Ελπίδα Πεταλούδων και τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος.
ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΑΡΑΚΗΣ
Στην Ελπίδα Πεταλούδων θα παίξουν και τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Σταύρου και ο Μιχάλης Βασιλαράκης, με τους οποίους ανανεώθηκε η συνεργασία και για τη νέα σεζόν. Οι δύο αθλητές θα συνεχίσουν στο ρόστερ των πρωταθλητών Δωδεκανήσου και θα αποτελέσουν δύο ακόμη λύσεις για τον προπονητή της ομάδας Στάθη Βλαχοδήμο. Ο Σταύρου αυτό τον καιρό υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Κύπρο και θα επιστρέψει στη Ρόδο τον προσεχή Σεπτέμβριο. Και οι δύο αθλητές ξεχωρίζουν για το πολύ καλό μακρινό τους σουτ και θα συνεχίσουν στην ομάδα της Κρεμαστής και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α’ Κατηγορία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου