Αθλητικά

Τέλος… διαδρομής για τον Χατζηγιακουμή!

Την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του πήρε σε ηλικία 36 ετών ο Γιώργος Χατζηγιακουμής, ο οποίος την τελευταία σεζόν δεν αγωνίστηκε στο Φοίβο Κω, αν και είχε πάρει μεταγραφή. Ο Κώος αθλητής (γεννηθείς το 1988) αποφάσισε να βάλει τέλος στην πλούσια μπασκετική του διαδρομή και να αφοσιωθεί στην οικογένεια και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Παίκτης με ήθος, πολλές δυνατότητες και ικανότητες και με μεγάλη προσφορά, ο Χατζηγιακουμής έβαλε το δικό του λιθαράκι στο μπάσκετ της Δωδεκανήσου. Ξεκίνησε να παίζει στον Χάρμυλο Πυλίου και συνέχισε στην εξέλιξη της ομάδας, την Α.Ε. Δικαίου. Έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και συνέχισε στη Χ.Α.Ν.Θ. Επέστρεψε στην Α.Ε. Δικαίου και συνέχισε στον Αετό Καλλιθέας και τον Ιπποκράτη Κω, στον οποίο έπαιξε για τελευταία φορά. Ο Γιώργος Χατζηγιακουμής αποφάσισε να βάλει τέλος στη μπασκετική του διαδρομή, προλαβαίνοντας να παίξει με την Α.Ε. Δικαίου και στη Γ’ Εθνική.
«ΓΙΩΡΓΟ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ»
Ο Γιώργος Χατζηγιακουμής αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και η Α.Ε. Δικαίου τον ευχαρίστησε για τις αναμνήσεις. Η ανακοίνωση: Αναλυτικά: «Ένα «δικό μας παιδί» γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας, ο Γιώργος Χατζηγιακουμής αποφάσισε να «κρεμάσει τα παπούτσια» του και να αφοσιωθεί στην οικογένεια του. Μέσα απ’ τα πρώτα του βήματα απ’ τον Χάρμυλο και την Α.Ε Δικαίου έκανε στην συνέχεια την δική του μπασκετική διαδρομή αγωνιζόμενος στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, στην Χ.Α.Ν.Θ., στον Αετό Καλλιθέας, στον Ιπποκράτη και τελευταία στον Φοίβο. Μαζί ζήσαμε όμορφες στιγμές, πρωταθλήματα, συγκινήσεις και παράλληλα την συμμετοχή της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική. Γιώργο σ’ ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στην Α.Ε Δικαίου, και στο Δωδεκανησιακό μπάσκετ και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στην ζωή σου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου