Ειδήσεις

Η Αγκυρα ακύρωσε την επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΣ στην Αθήνα

Ακυρώθηκε από την Αγκυρα η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη στην Αθήνα του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών, Αλί Γερλίκαγια.

Ο Τούρκος ΥΠΕΣ θα ερχόταν αυθημερόν, θα είχε γεύμα εργασίας με τους Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Χρήστο Στυλιανίδη και Νίκο Παναγιωτόπουλο. Στο επίκεντρο θα βρίσκονταν θέματα μετανάστευσης και ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική πλευρά αποδίδει την εξέλιξη στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα μεταξύ Αθήνας και Αγκυρας, που έχει αλλάξει το καλό κλίμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο χώρες.

Ερωτηματικό παραμένει εάν θα πραγματοποιηθούν τελικά οι συναντήσεις υπηρεσιακών παραγόντων του ελληνικού Λιμενικού και της τουρκικής ακτοφυλακής που αναμένονταν στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πηγή kathimerini.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου