Τοπικές Ειδήσεις

Νέα συνεργασία με την Volotea για την προβολή της Καρπάθου

Ο Δήμος Καρπάθου με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με την διεθνή αεροπορική εταιρεία Volotea για την προβολή της Καρπάθου σε διάφορες πλατφόρμες προώθησης της εταιρίας, κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.
Ύστερα από πολλές προσπάθειες του Δήμου και στα πλαίσια καλής συνεργασίας, τα δρομολόγια της αεροπορικής εταιρίας «Volotea» που συνδέουν την Κάρπαθο με δύο πόλεις της Ιταλίας, την Νάπολη και τη Βενετία, αυξήθηκαν για την φετινή σεζόν.
Η συνεργασία περιλαμβάνει την τοποθέτηση διαφημιστικού Banner στην εφαρμογή της Volotea για smartphones. Επίσης, θα δημοσιευτούν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Volotea, με φωτογραφίες της Καρπάθου.Τέλος, θα αποσταλεί newsletter σε πάνω από 250.000 επαφές που υπάρχουν στην βάση πελατών της Volotea. Αυτές οι δράσεις στοχεύουν στην προώθηση της Καρπάθου ως τουριστικού προορισμού, ενισχύοντας την αναγνωσιμότητα της.
Είμαστε, ως Δήμος, ιδιαίτερα υπερήφανοι για την υπογραφή αυτή της σύμβασης, καθώς είναι σημαντική η διαφημιστική προβολή της Καρπάθου και ειδικά του τουριστικού μας προϊόντος για την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στο νησί μας από την αγορά της Ιταλίας. Πιστεύουμε ότι θέτονται οι σωστές βάσεις για την δημιουργία άριστων σχέσεων με τους συνεργάτες μας, εξασφαλίζοντας ότι το νησί μας θα πορευτεί σωστά στο μέλλον.
Κάρπαθος 31 Ιουλίου 2024
ο Δήμαρχος Καρπάθου
Μιχάλης Κ. Φελλουζής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου