Τοπικές Ειδήσεις

Mε επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στην Euromedica

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 31 Ιουλίου εντός της Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου, αποτέλεσμα της συνεργασίας του Συλλόγου Εργαζομένων της Κλινικής με τον Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου. Η αιμοδοσία έγινε ειδικά για την στήριξη των καρκινοπαθών της Δωδεκανήσου, δείχνοντας την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα τους για την καταπολέμηση της νόσου.

Με θέμα «Μην περιμένεις να συμβεί κάτι έκτακτο για να δράσεις!» ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου θέλησε να ευαισθητοποιήσει το κοινό απέναντι στην ανάγκη που υπάρχει σε καθημερινή βάση για αίμα και ειδικά για όσους παλεύουν με τον καρκίνο. Η εθελοντική αιμοδοσία συνιστά μια πράξη αλληλεγγύης και ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, χαρίζοντας ελπίδα σε συνανθρώπους μας που έρχονται αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας. Η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου παραχώρησε με χαρά μέρος της κλινικής για την αιμοδοσία, ενισχύοντας την προσπάθεια, στεκούμενη για μία ακόμα φορά αρωγός δράσεων που προάγουν την πρόληψη και την υγεία στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα. Πρόκειται για μία δράση που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο στην κλινική

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της ΠΟΣΕΑ, της ΑΜΚΕ Γαληνός και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου